Inleiding

Inleiding

Naar waardetoevoegende producten en diensten

Door de opkomende vraag naar geavanceerde logistieke diensten, staat de verpakkingsindustrie voor een uitdaging. De massa wil meer service, meer maatwerk en exclusiviteit voor een betaalbare prijs.

Het nieuwe business model

SYTO Polen is de logistieke partner voor alle webwinkels van ieder formaat. Wij verzorgen de volledige fysieke- en administratieve orderafhandeling van webwinkels. Onze service bestaat uit het opslaan van goederen, pick & pack, het versturen van de pakketten en het afhandelen van de retouren. Ook staan onze medewerkers klaar voor het klantcontact met de consument via telefoon, mail en chat.

De wereld van vandaag wil meer service en exclusiviteit voor een betaalbare prijs. Om onze klanten een logistiek, one stop shopping-concept te bieden, hebben wij onze focus aangescherpt en bieden wij vijf platformen aan waaronder: (E)-fulfillment, (E)-warehousing, distributie, value added logistic services en een kwaliteitsverbeteringsproces. Wij leveren diensten zoals: (E) warehousing and cross docking, volledig aangepast aan de wensen van de klanten. Samen creëren de vijf platformen een verbonden portfolio van werk. Tezamen of in combinaties zijn de platformen allemaal gericht op groei. Meer over onze platformen

Copyright 2017 SYTO International BV | Erasmusweg 11, 4104 AL Culemborg